miércoles, 21 de junio de 2017

Els madrilenys DVICIO protagonitzen el concert de les festes d'Almussafes de 2017

Els madrilenys DVICIO protagonitzen el concert de les festes d'Almussafes de 2017 

El grup Mancora serà el teloner de la banda de pop/rock, que presentarà en la localitat el seu nou disc, “Qué tienes tú”
El recital, que se celebrarà el pròxim divendres 21 de juliol en la recentment ampliada Pista Polivalent, serà gratuït i amb entrada lliure
La Pista Polivalent d'Almussafes acollirà el pròxim divendres 21 de juliol un gran concert de pop/rock gratuït i amb entrada lliure en el qual actuaran DVICIO i Mancora. La banda madrilenya responsable d'èxits com a “Paraíso” o “Enamórate” faran vibrar als assistents amb un repertori de música ja conegut pel gran públic, mentre que els valencians de Mancora, a la qual pertany l’almussafeny Roberto Llamas, calfarà motors en el recinte amb una actuació en el qual no faltarà contundència, potència i missatge.

Fidels a la tradició de programar un concert amb un artista o grup musical de qualitat, prestigi i èxit per a les festes patronals del mes de juliol, l'Ajuntament d'Almussafes ha confirmat que aquest 2017 la iniciativa estarà protagonitzada per la jove banda de pop/rock madrilenya DVICIO, un quintet format per Andrés, Luis, Nacho, Martín i Alberto, els qui en 2012 van aconseguir una gran notorietat gràcies a temes com “Enamórate”, “Paraíso”, “Nada” o “Justo ahora”. Les seues melodies, la seua frescor i la seua naturalitat han aconseguit conquistar a públics de totes les edats.

A més, la seua desimboltura els va portar a superar les 65 milions de reproduccions en Youtube amb un vídeo en el qual interpreten la cançó “Enamórate” en el cotxe, la qual cosa els va permetre donar-se a conèixer en altres països. Gràcies a la repercussió que van obtenir amb aquesta iniciativa van començar a actuar fora de les nostres fronteres, arribant a realitzar una gira promocional per EUA. Amb el seu àlbum debut, “Justo ahora”, van aconseguir el preuat disc d'or, al que li va seguir una reedició. Ara es troben promocionant el seu segon treball, “Qué tienes tú”.

21 de juliol a les 24 hores

Enlace de la nota completa : http://www.almussafes.es/va/page/madrilenys-dvicio-protagonitzen-concert-festes-dalmussafes-2017


Los madrileños DVICIO protagonizan el concierto de las fiestas de Almussafes de 2017

La Pista Polivalente de Almussafes acogerá el próximo viernes 21 de julio un gran concierto de pop/rock gratuito y con entrada libre en el que actuarán DVICIO y Mancora. La banda madrileña responsable de éxitos como "Paraíso" o "Enamórate" harán vibrar a los asistentes con un repertorio de música ya conocido por el gran público, mientras que los valencianos de Mancora, a la que pertenece el almussafense Roberto Llamas, calentará motores en el recinto con una actuación en el que no faltará contundencia, potencia y mensaje.

Fieles a la tradición de programar un concierto con un artista o grupo musical de calidad, prestigio y éxito para las fiestas patronales del mes de julio, el Ayuntamiento de Almussafes ha confirmado que este 2017 la iniciativa estará protagonizada por la joven banda de pop/rock madrileña DVICIO, un quinteto formado por Andrés, Luis, Nacho, Martín y Alberto, quienes en 2012 lograron una gran notoriedad gracias a temas como "Enamórate", "Paraíso", "Nada" o "Justo ahora". Sus melodías, su frescura y su naturalidad han conseguido conquistar a públicos de todas las edades.

Además, su desparpajo les llevó a superar los 65 millones de reproducciones en Youtube con un vídeo en el que interpretan la canción "Enamórate" en el coche, lo que les permitió darse a conocer en otros países. Gracias a la repercusión que obtuvieron con esta iniciativa empezaron a actuar fuera de nuestras fronteras, llegando a realizar una gira promocional por EEUU. Con su álbum debut, Justo ahora", consiguieron el preciado disco de oro, al que le siguió una reedición. Ahora se encuentran promocionando su segundo trabajo, "Qué tienes tú".

21 de julio a las 24 horas

Enlace de la nota completa :  http://www.elperiodic.com/almussafes/noticias/512139

http://www.dviciofansclub.com
http://www.comdvicio.com
http://www.twitter.com/DVICIOparaisoFC
http://www.twitter.com/DVICIOfansclub 

No hay comentarios:

Publicar un comentario